Me
 
primjer pretrage: restoran, žurka, Buda Bar
kultura hrana i piće kafei i pabovi noćni život turizam šoping resetuj
raširi mapu
Avantura u svemiru - Delta City
Cetinjski Put, bb
Podgorica
 
01. - 30. 06. 10:00 besplatan ulaz
0 / 5 (0 glasova)
komentari: 0
1 fan mq.to/zul9

Avantura u svemiru

specijalna izložba, Delta City , Podgorica, Crna Gora

Budite dio velike svemirske ekspedicije u Delta City-ju! Delta City - avantura u svemiru od 1. do 30. juna 2012. Delta City - najbolji provod u svemiru!

 

Šoping-mol Delta City biće domaćin multimedijalne atrakcije namijenjene najmlađima: Kids on the Moon (Djeca na mjesecu) – Avantura u svemiru. Od 31. maja do kraja juna najmlađi posjetioci šoping-mola biće u prilici da uživaju u svemirskoj avanturi, edukativnom projektu portugalske kompanije IdeiaBiba, koji prije svega ima za cilj da približi tajne univerzuma, kroz interaktivnu izložbu u kojoj djeca različitog uzrasta mogu da iskuse neke od senzacija sa kojima se susreću pravi kosmonauti.

 

Kroz igru i zabavu djeca će učiti zanimljive činjenice o nastanku svijeta, planetarnih sistema, kako bi saznali misterije kosmosa i planeta koje okružuju Zemlju.

 

Izložbu će činiti zemaljski modul (konstrukcija duga preko 5m, a preko 2.5m visoka u kojoj djeca obučena u prava mala svemirska odijela gledaju interaktivni film), lunarni modul koji predsavlja simulaciju mjesečeve površine, mini igraonica, izložba fotografija, replika solarnog sistema, izložba astronautskih odijela, replika svemirskog teleskopa i mnoge druge zanimljivosti.

 

Do jula prošle godine godine ovu izložbu je vidjelo preko 420.000 djece širom Evrope, a sam projekat je jedan od rijetkih u svijetu koji je direktno podržan od strane NASA-e. Šoping-mol Delta City ga realizuje u saradnji sa Ministarstvom nauke.


 

Oficijelni spot na YouTube-u

Da biste ostavili utisak morate da se ili .

Zaboravljena šifra

Nije problem. Samo unesi svoju mail adresu aktivnog naloga na mosquitu i mi ćemo poslati link za resetovanje šifre.

Ili

Nemaš nalog? Registruj se ovdje.

Fanovi dešavanja (1)
mosquito Android Iphone app
Feedback