Vrijeme je da se pozdravimo

Dragi korisnici,

Od same ideje za stvaranje “Mosquita”, pa sve do danas, vodili smo se potrebom da napravimo servis koji će postati sastavni dio Vaših života. Olakšica, informator, dobra i pouzdana navika Vaše svakodnevice. Nošeni tom idejom, svih ovih godina, smo prevazilazili prepreke i trudili se unaprijediti rad Mosquita. Vaše reakcije i odaziv bili su još jedna potvrda njegove vrijednosti i dodatni vjetar u leđa našoj viziji.

On u svojoj osnovi jeste LBS (Location based service), ali to nije njegova suština. Bit Mosquita je u ljudima, jer su oni ti koji odlaze na događaje i time čine lokacije privlačnim. Vi, njegovi korisnici, dali ste ovom servisu značaj i potpuni smisao onome na čemu smo predano radili. Ispred cijelog tima koji je prethodnih godina radio na projektu želio bih Vam se zahvaliti za ukazano povjerenje i vjeru u našu viziju dajući joj smisao i svrhu svih ovih godina.

Standardi našeg poslovanja nas obavezuju na visok nivo profesionalizma i posvećenosti potrebama naših klijenata, a taj nivo nije održiv u datim tržišnim okolnostima. To je bio razlog da se odlučimo na obustavu rada servisa jer nijesmo željeli, na bilo koji način, pokvariti odnos i sliku koju imate o proizvodima i servisima koje kreiramo.

Ispred cijelog tima koji je prethodnih godina radio na projektu bih Vam se želio zahvaliti za ukazano povjerenje i vjeru u našu viziju dajući joj smisao i svrhu svih ovih godina.

Iz pozicije ljudi koji su stvorili i radili na Mosquitu ovakva odluka nije bila laka, ali nam ona ostavlja prostor za nešto novo, čemu ćemo dodijeliti svu našu pažnju i entuzijazam u vremenu koje dolazi.

Hvala na svemu,

Miloš Milošević