Me
 
primjer pretrage: restoran, žurka, Buda Bar
kultura hrana i piće kafei i pabovi noćni život turizam šoping resetuj
raširi mapu
Sporting kladionica
Mediteranska, bb
Budva
 
0 / 5 (0 glasova)
komentari: 0
0 fanova mq.to/mkmd

Sporting kladionica

sportska kladionica, Budva, Crna Gora

Kladionice SPORTING u Budvi i kladionice BOOKMAKERS u Podgorici počele su sa radom krajem 1996. godine i početkom 1997. godine. SPORTING BOOKMAKERS je nastao spajanjem ova dva lanca kladionica juna 2004 godine i od tada funcioniše kao jedan sistem. Matična firma SPORTING GROUP doo trenutno ima preko 70 uplatnih mjesta širom Crne Gore i preko 200 zaposlenih. Veliki znacaj pridajemo edukaciji naseg osoblja kao i enterijeru nasih poslovnica.

Posebno smo ponosni što smo za ovih petnaest godina stvorili jaku nacionalnu kompaniju koja je postala lider ne samo po svojoj veličini, već i kao inovator u oblasti organizovanja igara na sreću.

Ponosni smo i na činjenicu da je Ministarstvo Finansija Crne Gore izabralo našu kompaniju za Prvog licenciranog koncesionara u Crnoj Gori po novom zakonu o igrama na srecu 2005 godine, kao priznanje za profesionalno poslovanje od samog pocetka rada naše kompanije.

Trudimo se da kroz stalno inoviranje i obogaćivanje ponude ponudimo veoma liberalne uslove za klađenje uz razne benificije, preko blagovremene i redovne isplate s ciljem da postanemo vaš savjestan partner, a sve uz stalnu želju da vam pružimo prije svega dobru zabavu, a onda i zaradu!

Biti najveći znači biti najodgovorniji. Prvenstveno prema vama! Uvjek smo se trudili da ostanemo u granicama zabave. Veoma je važno prepoznati granicu gdje zabava prestaje! Zato, neka vam kladjenje u kladionicama SPORTING BOOKMAKERS bude prvenstveno dobra zabava!

Naša najveća snaga i motiv je u desetinama hiljada stalnih i lojalnih korisnika koji uvažavaju nase napore da se osjete dobrodošlim i da pored svih povoljnosti i sigurne isplate, dobiju nešto više od samog klađenja. Istakli bi da cemo se truditi da uvijek ostanemo korak ispred svih i da ćemo dosljedno pratiti principe naseg rada i neprestano se usavršavati. Zato s ponosom možemo da kažemo da je klađenje u SPORTING BOOKMAKERSU SIGURAN FIKS!

Radno vrijeme: 09:00 - 21:00
više informacijamanje informacija
Da biste postavili neko dešavanje morate da se ili .
  • aktuelna dešavanja
  • arhiva
Nema dešavanja koja su u toku.

Zaboravljena šifra

Nije problem. Samo unesi svoju mail adresu aktivnog naloga na mosquitu i mi ćemo poslati link za resetovanje šifre.

Ili

Nemaš nalog? Registruj se ovdje.

mosquito Android Iphone app
Feedback